Prosím jménem zůstávajících na Abarin chodících hráčů nemazat! Ruard už tu holt dlouho nebyl a podobně jako na dobu neurčitou převzal Knihovníka Samgar, shodli jsme se mezi sebou, že bych PJování 1001. zkusila převzít já a hru zase rozhýbat. Margit už jsem psala. Díky. :)
Ako Pj som sa spýtal hráčov a aspoň zopár prejavilo záujem o pokračovanie, čiže lovci aj arkána by sa do týždňa mali pohnúť, ak by to prišlo k tomu že sa dohodneme náhodou na opaku, oznámim to sem, inak počítajte že tieto jaskyne budú pokračovať
Jsme vstřícní a já taky nerada zmražuji jeskyně. Takže to necháme prostě tak ať si s tím můžeš hýbat dle situace. V každém případě je jisté že do podzimu tě prostě do černé řadit nebudeme.
Harrieta mně psala, že mám požádat adminy o dočasné "zmrazení a skrytí" jeskyně a že s tím Janika vyslovila souhlas.
Byl bych ale mnohem radši, kdybyste jeskyně nechali, jak jsou - tj. to zmrazení zůstane pouze slovní. To mně dá mnohem větší pružnost - třeba to "zkusit" a když to nepůjde, tak to ještě odložit.
Předem děkuju, že mně v tom vyjdete vstříc.
Reflame
Beru v potaz jakoukoliv situaci která se stane a omezí tak schopnost Pje psát. Sama jsem to zažila a zažívám takže z první ruky vím jak je to těžké. Více méně se tu jeskyně ocitli proto, že musíme být fér k ostatním abychom nemuseli řešit vzkazy o nadržování či jiném zacházení, kterým tu občas lidi vyjadřují svůj osobní stres. Bohatě pak stačí omluvit se a obhájit jeskyni jako teď. Nicméně jelikož je tvá situaci zdravotní a ne z nějakého nezájmu nemám problém si u tebe udělat poznámku a brát jeskyně nadále jako hájené až do podzimu. Povinnosti a zájmu je uděláno za dost a snad i vyřešen problém.
Jeden speciální vzkaz pro Harrietu
Je fajn že někoho ze své vůle hájíš, ale pro příště bych ráda abys věci kolem černé a jeskyní v ní zařazených řešila se mnou a ne s jiným adminem, který má svých starostí dost. Od toho máme každý své úkoly aby nám řešení přes tři strany nekradlo čas. Za pochopení díky.
...
Brzy tu vyvěsíme pravidla černé listiny aby jste si je mohli pročíst, protože si uvědomujeme že obzvláště nováčci a dnešní zelení je nemají moc zažité a vzniká tak spousta nedorozumění. Aneb černá nutně neznamená že vaše jeskyně končí.
Ad zmrazené jeskyně "Pán prstenů trochu jinak" a "Ilarie 1":
Já doufám, že se moje osobní situace rozlouskne do cca dvou měsíců (abych viděl, zda jeskyně oživím anebo zruším; rozhodně doufám v to první), ale může to být i mnohem víc nebo naopak míň. Proto bych se chtěl zeptat, zda mně na to dáte půl roku, tedy do října.
Já opravdu nevím, jak se moje životní situace vyřeší. Hráči říkají, že jsou z obou jeskyní nadšení, tak se mně zdá, že mazat je může pro Abarin být větší újma, než je nechat půl roku zmražené.
A samozřejmě mě osobně by to převelice mrzelo, kdyby mně smazáním bylo znemožněno za pár měsíců oživit jeskyně, do kterých jsem vložil hodně své vynalézavosti a úsilí.
Navíc obě jeskyně mají charakter na Abarin do jisté míry unikátní: Ilarie tím, že je to sandbox (nepřipravil jsem děj, ale jen svět, ve kterém si hráči dělají, co chtějí, a mohou si zvolit jakoukoli kariéru a sledovat kteroukoli z mnoha zápletek). A v LOTR_jinak hráči netvoří tým (spolupracující družinu), ale vedou hlavní říše ve Středozemi a tím musím vyhodnocovat i souboje a pletichy mezi nimi - čímž jsem si ale vzal hodně těžký oříšek. Rád bych věřil, že jeskyně i touto netypičností Abarin obohacují, ale to posuďte sami, zda to tak je.
Pokud s půlroční lhůtou nesouhlasíte, tak prosím o vysvětlení - je to proto, že když uživatel hledá jeskyni a prochází jejich seznam, tak je otravné narážet příliš často na jeskyně neaktivní?
Přimlouvám se za jeskyni V obležení. Je to výborná jeskyně, ale PJ Jaguar12 holt bývá nárazově zaneprázdněný a neaktivní. Prosím dejte mu příležitost, aby mohl pokračovat, až někdy bude mít čas.
PJ sám v nich obhajuje svojí nepřítomnost, která je dlouhodobějšího rázu, ale rozhodně ne trvalá. Jeskyně sice stojí, ale PJ komunikuje a rozhodně neplánuje je hodit do kopřiv, pouze teď není v jeho možnostech chodit na Ab, aby je spravoval, popř. aby se tady obhajoval...
GH
Co říct...snažil jsem se:-|Řekl bych, že na archivaci nemá nárok, ale než ji smažete, prosil bych nějakou dobrou duši, aby mi její obsah v nějaké formě poslala, než zmizí...byla to moje první a rozehrával jsem se v ní spolu s Canisem a Josefem, kteří oba zanechali na Abu stopu...
Dračí tajemství – Pj Elissar, poslední příspěvek 27. 1. 2015
Pj s hvězdičkou
1001.Dračí jseskyně – Pj Ruard, poslední příspěvek 30. 1. 2015
Akadémia Rubínová pečať – Pj Ravenja, poslední příspěvek 15. 12. 2014
Cesta moci a krve – Pj Lescou, poslední příspěvek 10. 1. 2015
Galaktická hra – Pj Morniel Modrý, poslední příspěvek 24. 1. 2015
Hľadanie Veľkej Arkány II. - Pj Lord Matej IX., poslední příspěvek 5. 1. 2015
Ilarie 1 (komplexní, dýchající svět) – Pj Reflame, poslední příspěvek 2. 2. 2015
Lovci a Korysť-Prekliatie Noci II. - Pj Lord Matej IX., poslední příspěvek 17. 12. 2014
Na kameni kámen – Pj Whurgan, poslední příspěvek 10. 11. 2014
O Asken – Pj Lescou, poslední příspěvek 21. 12. 2014
Pán prstenů trochu jinak – Pj Reflame, poslední příspěvek 7. 2. 2015
Perlový opasek – Pj Janika, poslední příspěvek 6. 1. 2015
Pod Červenými Plachtami – Pj Osud, poslední příspěvek 3. 2. 2015
Povídky Anneanské – Pj Osud, poslední příspěvek 5. 1. 2015
Služebníci zla – Pj Lišák, poslední příspěvek 25. 11. 2014
Stíny Aluvisu – Pj Janika, poslední příspěvek 16. 1. 2015
v obležení – Pj jaguar12, poslední příspěvek 17. 1. 2015
Píšem, nech je to aj tu medzi ostatnými obhajobami:
Poprosíme ponechať jaskyňu - PJ dlho sám nevedel, či bude vôľa pokračovať z jeho alebo našej strany, ale už sme to dúfam prekonali a je tam túžba ďalej pokračovať.
A ďakujeme za možnosť dodatočnej obhajoby.
Po domluvě s PJ Weltkriegem, bych převzal PJování této jeskyně na svá bedra aktivita dvakrát týdně.
Weltkrieg mi pošle podklady, jaký měl scénář. Já mám doufám dost fantazie, abych vedl příběh dále.
Černá listina
Pokud nechcete, aby některá z vašich jeskyní byla vymazaná, obhajte ji ve fóru Jeskyně v ohrožení, kde najdete i aktuální Černou listinu.
Verbíři - čistka
Dlouhodobě otevření verbíři a verbíři bez informací, jež dnes dostali upozornění, budou do týdne uzavřeni. Případné námitky prosíme směřujte do fóra Jeskyně v ohrožení.
Aldiana
Patroni
Abarin si své patrony našel a brzy se o nich dozví všichni...
Ash
Přispění na provoz
Rok s rokem se sešel a přišel čas zúčtování - tedy zaplatit účet za hosting - pokud chcete přispět na provoz abarinu, níže najdete podrobnosti a pravidelnou aktualizaci částky, která zbývá zaplatit ... Poslední zhasne...
Ash
Registrace
Pokud se chcete registrovat, je v současnosti nutné vyplnit a zaškrtnout vše, pak to funguje jak má. Na opravě se pracuje.