Ahoj, zejména záleží na PJ, jak co definuje a které rasy a povolání povolí. Potom se mnoho věcí dají vykládat různě. Přesto, rasy na které se ptáš bývají často jednotné. Kudůk je kříženec trpaslíka a hobita, zdědil trpasličí houževnatost a tvrdohlavos stejně jako hobití nenápadnost a obratnost.
Šotek bývá nejčastěji příbuzný hobitů, alespoň myslím. Je malý a obratný. Lidé mají sklony jim důvěřovat, což je kolikrát velká chyba.
Drow je temná a zvrácená varianta elfů. Většinou se od elfů liší bledší kůží a červenýma očima. Navíc nenávidí ostatní elfy a často je bezdůvodně vyvražďují.
Poletucha je malá okřídlená víla. Většině lidem se vejde do kapsy.
Pod jiné můžeš dát co se ti zamane, respektive, co ti povolí PJ. Mohou to být rasy vlastní tvorby, rasy o kterých jsi se někde dočetl, ale v seznamu jsi je nenašel, také se to často zaškrtává, když nechceš, aby ostatní hráči věděli, co jsi za rasu. Respektive, když to PJ nechce.
Theurg je zaměření alchymisty, zabývá se kontaktem s astrálními sférami, povoláváním elementálů, později bhutů a také pomocí démonů astrálních sfér umí vytvářet čaromocné předměty.
Pyrofor je druhé zaměření alchymisty. Zabývá se klasickou alchymií, jakou známe. Vyrábí lektvary, výbušniny, třaskaviny a rachejtle. Umí také vyrábět magické talismany, které umí mnoho zajímavého.
Sicco je jedno ze dvou zaměření zloděje. Je to šéf podsvětí. Temný a chladný zabiják, jehož den začíná za soumraku a když za svítání přichází domů, nikdy nemá na rukou krev.
Doufám, že vše bylo srozumitelné.
S pozdravem
Attylloe
Dobrý deň, na stránke som nový ale v dračku nie. Ale aj tak mám otázky na niektoré typy postáv ako sú - Kudůk, Šotek, Drow, Poletucha. Čo všetko by sa dalo brať pod - Jiné. (napr. Čierny Anjel). A ešte my niesu známe povolania Theurg, Phyrofor, Sicco. Rád by som sa s týmito vecami oboznámil. Ďakujem, DangarosSK 😉
Mám možná otázku jako každý jiný ale odpovědi jsem se zatím nedopídil :D
chtěl bych se zeptat jestli je někdo kdo by si se mnou na mém teamspeaku popovídal o tom jak začít díky
Ahoj, klidně se podívej do VERBÍŘE, třeba si tam něco najdeš nebo se můžeš přihlásit k nováčkům. Určitě ti tam s tím poradím :-)
Hvězdičky - v sekci LEVEL je popsáno rozdělení. Nováček, který přijde nemá hvězdičku, ale pokud se zapojí a je vidět, že už se dostatečně zapojuje, má možnost dostat zelenou hvězdičku. Co asi tak znamenají si přečti právě v sekci LEVEL:-)
Pokud bys měla zájem o nějaké další informace, klidně mi napiš do pošty nebo, jak jsem psala, se přihlaš ve VERBÍŘI ke mě do nováčků - Království v nesnázích.
Harrieta
Dobrý večer,
môžem sa spýtať?
Čo znamenajú v sekcii ,,Kto tu zrovna je?" Tie hviezdičky za menami? Že, je administrátor, alebo má možnosť služby?
Ďakujem, ináč hľadám možnosť ako tu začať. Potrebujem nájsť niekoho, kto by si so mnou zahral.. :D
Endddee.
Zdravím tě :D
I když se o nováčky moc nestarám, s tímhle bych ti mohl pomoci :D
V osobním deníku, ani nikde jinde kolonku pro životopis nenajdeš... Když se přihlásíš přes Verbíře do jeskyně, životopis bys pak měl poslat pánu jeskyně, případně ho dát na fórko k jeskyni.
Pokud jseš tu nový, zkus přes poštu napsat hráči Triada... Ta vede jeskyni pro nováčky a se vším ti pomůže :D
Zdravím a klaním se.
I když mám již spoustu drd dohraných a to i online, pořád je technika můj nepřítel, tudíž nemám jinou možnost než svěřit se vám s touto pitomou otázkou. Jak se změní historie postavy? Ani z nápovědy jsem to nepochopil tak doufám v brzkou odpověď. Děkuji za tu chvíli vašeho života kterou mi obětujete.
SPAM je na to záložka vpravo nahoře ... můžeš si to najít na fórku a oblíbit.
Ikonka je dle uvážení uživatele, tedy tebe.
Jpg ... najdi si obrázek, v malování si udělej výběr ... já pracuji s výškou 3 ku 1,5 šířky bay oko. Zmenši poměr a zkoušej, někdy se to buguje.... dělaj to názvy s interpunkcí a pod, tak stačí přejmenovat. .)
Ahoj. Je mi ctí přistát ve vašem světě. :-) :-D Je to tu jiné. A velmi zajímavé. Na začátek mám hned pár otázek. Ikonka: je schvalována? Pokud ne, jak nejlépe nasadit oněch 50x60 pixelů, abych nepřesáhl mez oněch 3kb? Dále: pokud budu hledat nějakou diskuzi nebo stůl na prohození pár slov, tak hledat ve Fórech že? :-)
Předem děkuji moc
Laif
Tak pokud máš zájem tak si tě vezmu pod ochraný křídlo ;) Neni to moc dlouho co jsem tu taky bejval zoufalej. Jestli máš zájem stačí mi sem napsat. Ano.
Jseš si jistý, že tohle je pro tebe to správné dobrodružství? Zachraňování skřetů a mlácení princezen nemusí sednout úplně každému... takový bikros je vlastně svým způsobem bezpečnější :).
No pokud sem tě neodradil, ujmu se tě rád... každého nás tu kdysi někdo provedl. Hned tě poprosím, ať si pro začátek rozklikneš v menu položku "Nápověda" a pročteš si co budeš potřebovat (PJe hned ze začátku asi dělat nebudeš), včetně častých dotazů (hlavně HTML tagy na psaní různých typů textů... to budeš ve hře potřebovat). Pak mi klidně do pošty napiš co ti není jasné, popřípadě na co by ses chtěl poptat a nějak to spolu dáme dohromady.
Jo a mimochodem, vítej mezi námi nevyléčitelnými snílky.
Ahoj,dlouho jsem hledal nějaké dobrodružství v životě a zaujalo mě toto "virtualní" dobrodružství.Jak už napovída nadpis jsem úplným nováčkem v této hře.Ujal by se mě někdo s kapkou trpělivostí a napsal mi zhruba o co tu jde,jak hrát a průběh celého hraní?:) Jak říkám nevím vůbec nic,takže bych byl rád za co "nejpolopatější" vysvětlení... děkuji
Za měsíční výpadek se omlouvám, sova se asi zatoulala. Nový kalendář přináším s předstihem. Stáhnout si jej můžete zde a pro širokoúhlé monitory zde
Liraell
Abarinský kalendář - říjen
Blíží se nový měsíc a tak pro vás máme nové kalendáře. Stáhnout si je můžete zde a pro širokoúhlé monitory zde
Liraell
Abarinský kalendář - září
Blíží se nový měsíc a tak pro vás máme nové kalendáře.. Stáhnout si jej můžete zde a pro širokoúhlé monitory zde
Liraell
Noví verbíři!
Tak se nám po dlouhé době urodily hned dvě nové jeskyně! Zathara, tahová strategie za celý národ/městský stát od Sinthorase Auriga, hraní si na boha pod taktovkou AlaCz.
d3stiny
Návrat marnotratné dcery
Tak se po roce vracím zase do aktivnějšího dění. Kdo sleduje fb stránku nebo skupinu, případně zašívárnu, už ví, že jednak jsem opustila nebezpečné vody ubytovny a jsem hezky ve vlastním, ale to důležitější, co na to navázalo a bylo tím podmíněno, mám zase funkční počítač a pouštím se znova do práce na Abarinu verze 2.0, a to hezky z gruntu. pokud vás něco napadá, neváhejte se ozvat do příslušného fórka. taky jsem zase k dispozici na technickou podporu (jen to občas může trvat, někdy chodím do práce, nakoupit, spím a jiné věci, co lidi obvykle dělají. ;) ), bez ohledu na Ashuasovo rýpání. Pokud mě tu dýl nevidíte, tak mail nebo fb, k sehnání jsem.